Hvad er Japansk Lifting

Læs mere Japansk Lifting er en ny og unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – uden brug af Kirurgi, Botox, Restylance m.m. Det er en luksusbehandling der løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

Det ydre:
Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forbyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser og de fine linjer reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Ansigtet får en indre glød og klar udstråling.

Det indre:
Ved stimulering af 24 akupunktur punkter påvirkes kroppens energisystem. Du oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i kroppen og i sindet – og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende.

Japansk ansigtsbehandling er en metode, der principielt er til rynkebehandling. Lift betyder opløftning. Men behandlingen er sammensat således, at alle kroppens funktioner stimuleres og reguleres, samtidig med at ansigtets hud, væv og muskler behandles, således normaliseres de indre krops-dysfunktioner, som evt. kan være årsag til rynker, slap hud m.m.

Her tages højde for at rette op på kroppens indre ubalancer, både de fysiske og mere psykisk betingede. Vores udstråling kommer jo som bekendt indefra, og har vi ikke kontakt til de indre ubalancer, kan vi heller ikke rette op på de ydre.

Det betyder at behandlingen virker på både indre og yder årsager.

>> Se priser eller læs om >> hvordan behandlinger foregår