Referencer


Kære Heidi

Vi begyndte at få behandling hos dig i juni 2015, blev mødt med så meget hjertevarme , nærvær og stor faglighed. Stor forståelse og hjælpsomhed for vores situation at have være omgivet af sygdom i familien i over 10 år.

Du gav os meget fred/ro i krop og sind med dine skønne afslappende behandlinger og vores snakke med dig.

Jes:

Du har hjulpet mig med hjerterytmeforstyrrelser, gjort mit meget grimme ar på brystkassen efter hjerteklapoperation pænt. Stabiliseret min krop, ( så jeg ikke har varmeproblemer i kroppen mere )mit blodtryk er blevet bedre.

Connie:

Du har hjulpet mig med: mit søvnbesvær ( som jeg har haft i 10 år) min spændingshovedpine, gener med overgangsalder, med hårtab (mit hår er begyndt at vokse igen) med lændesmerter, uro i kroppen. Du har lært mig at ” trække vejret rigtigt” .

Du har generelt givet os mere energi, glæde, velvære, positivitet, styrket vores immunsforsvar.

Du er meget fleksibel med dine arbejdstider, det betyder også rigtig meget for os og er der hvis vi har brug for en akut tid.

Du er blevet uundværlig i vores liv, Tak for din måde at være på .

Kærligste hilsener fra Jes og Connie


Over en årrække og af forskellige årsager har jeg gjort brug af Heidis stærke kompetencer indenfor akupunktur. Oplevelse og effekt er yderligere styrket af Heidis stærke personlige- og sygeplejefaglige indsigt.

Udover behov for periodisk optimering af min daglige energi har jeg senest i forbindelse med et længerevarende kræftforløb i 2015/16 haft uvurderlig støtte og værdi af Heidis kompetencer.

Jeg har, set i forhold til mine medpatienter, oplevet at anvendelse af akupunktur under det medicinske forløb, har medført et mærkbart forskel i form af et lettere behandlingsforløb, hvor bivirkningerne er oplevet væsentligt mindre end det jeg blev stillet i udsigt og i øvrigt kunne observere omkring mig. Dertil kommer, at jeg som deltagere i fysisk træningsforløb- og test under og efter kræftforløbet, konstant præsterede mærkbart over såvel det forventede som gennemsnittet.

Per Kloborg


 

Jeg opsøgte akupunktør Heidi Frydenlund-Vad, da jeg som 55 årige havde gener ifm overgangsalderen   – det drejede sig om indre uro, meget varme i hele kroppen, for lidt søvn og mangel på overskud til dagens udfordringer.

 

Efter 3-4 behandlinger kunne jeg mærke, at generne begyndte af aftage og her 6 mdr. efter mærker jeg en langt større trivsel og overskud til dagens udfordringer.

Heidi udviser stor kompetence ifm behandlingerne både fagligt og personligt.

 

Jeg vil til hver en tid anbefale akupunktør Heidi Frydenlund-Vad til andre.

Anonym


Jeg har efterhånden fået en del behandlinger af Heidi og med lige stor tilfredshed hver gang. Fra første besøg, følte jeg, at være kommet til den rette – her mødes man med forståelse og accept. Allerede fra man træder ud af bilen, mærker man den ro som hersker her i de idylliske omgivelser. Heidi giver sig god tid hver eneste gang og ser dig som det hele menneske du er. Hun er grundig og tager dig alvorligt.
Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen Elise


Jeg er så glad for, at jeg valgte at afprøve akupunktur mod min kroniske tarmsygdom Colitis Ulcerosa.

Jeg har i ca. 8 år haft sygdommen, hvor jeg har været på alt muligt medicin, da sygdommen igen og igen blussede op. Dette går selvfølgelig ud ens livskvalitet, arbejdsliv og familieliv. Jeg fik stærkere medicin som jeg desværre oplevede en del bivirkninger ved.

Min søde svigermor foreslog, at jeg skulle afprøve akupunktur hos Heidi. Allerede efter 2. gang kunne jeg mærke en stor forbedring. Jeg valgte derfor selv at stoppe med medicinen mod tarmsygdommen. I alt har jeg fået 3 behandlinger med akupunktur og mærker fortsat meget lidt til sygdommen.

Tusind tak søde Heidi for din søde, seriøse og gode behandling, det er altid rart at komme hos dig.

Mvh. Janne


Jeg kom til Heidi, søvnløs og med nervesmerter fra en netop konstateret discosprolaps. Jeg følte mig i Heidis behandling med det samme tæt på den nærmest mirakuløst dygtige og derfor velrenommerede kinesiske læge jeg havde da jeg før boede i Holland, og efter bare en behandling kom jeg ud af akutsmerten og kunne nu sove. Derfra gik det med fortsat behandling, også for mit generelle velbefinende (NADA) bare fremad. Heidis nærværende, grundige, empatiske og ikke mindst kyndige væren gør at jeg føler mig i gode hænder og bare er taknemmelig over at have så dygtig en behandler lige i nærheden!

Hilsen Mette


Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Heidi.
Jeg har bl.a. Fået behandling for mit allergi, det har været godt, har mærket så lidt til allergien.
Desuden har jeg haft en dårlig skulder hvor jeg havde problemer med at løfte min arm. Efter behandling hos Heidi er det problem væk.
Når min ryg driller får jeg en behandling.

Hilsen Lone


Kære Heidi
Efter mange år med doven Tarm og forgæves lægehjælp, kunne det hjælpe med nogle akupunktur behandlinger, jeg har ikke mærket noget i over et halvt år, så tusind tak for hjælpen Heidi. Det har reddet mig for mange dage med ondt i maven og bukser der er knappet op.

Kh. Gunhild


Hej Heidi

Mange tak for en rigtig god behandling.

Efter mange år med muskelspændinger i lårbenet, efter et lårbensbrud, har jeg prøvede at få akupunktur som har afspændt musklerne og gjort at jeg ikke længer har smerter i benet.

Hilsen Flemming


Hej Heidi

Har i 10 år døjet med en doven tarm, som har gjort jeg har fået ondt i maven når jeg spiste. Har fået medicin for det i del år, som hjalp en smule, men havde ofte ondt alligevel.  Har med din hjælp fået min mave til at føles normal igen og har reduceret min medicin. Har fået en bedre livskvalitet.

Hilsen Camilla


I starten af marts 2015 blev jeg for første gang ramt af stress, hvilket var en meget pludselig, uvant og utryg oplevelse af at miste både meget fokus og styring. Kulminationen kom sig af, alt for mange arbejdstimer og opgaver, hvor jeg i flere år har ignoreret og presset min stresstærskels grænse.

I min situation med manglende overblik og overskud var det en gave, at Heidi var der og virkelig lyttede til mig. Hun forstod summen af mine fragmenterede stress-symptomer og så dem i deres helhed. Hun fokuserer aktivt på at hjælpe mig, både med min spændingshovedepine, søvnbesvær og især min uro i kroppen.

Ved behandlingerne føler jeg mig virkelig tryg ved, hvordan hun vurderer og behandler både som sygeplejerske og som akupunktør.

Tusinde tak for dit nærvær, din faglighed og hjertevarme udstråling,
Rie R.


 Hvis lemmerne smerter.

Hvis maven gør knuder.
Hvis søvnen forplumres.
Hvis glæden og livsgnisten blegner:

Så er Heidis “Frydenlund” det bedste sted, du kan gå hen.
Men det er vanedannende, hvis først, du er begyndt, er det
svært at få standset igen.

Ingeborg Gandrup


Jeg har oplev og modtag yderst kompetent akupunkturbehandling i
behageligt og indbydende miljø /atmosfære.
Flexible tider som gør det let at indpasse i livets øvrige gøremål.

Grethe Tind.


Første gang jeg fik akupunktur hos Heidi, kom jeg p.g.a. smerter/sovende fingre. Ud fra vores samtale opfangede Heidi at jeg også havde brug for samtale/nåle for org. Fik også nåle for smerter i benene. Alle behandlinger hjalp. Holdt en pause og søgte igen hjælp hos Heidi. Jeg får nu Gua Sha for spændinger i ryg/skuldre. Gua Sha behandling kan mærkes men kun i øjeblikket. Dejligt bagefter. Efter få behandlinger føler jeg at jeg er blevet flere cm højere. Første gang jeg fik akupunktur havde jeg en stor nåle skræk, så det var en stor overvindelse at kommeafsted. Heidi forstår at gøre en tryg.

Anonym